Undervisere

Billedskolens undervisere er professionelt uddannede kunstnere og billedkunstlærere. Underviserne støtter eleverne i at udvikle, styrke og forfine deres eget udtryk indenfor billedsproget. Mød underviserne her.

Tina Uhrskov

Tlf 5192 9776

Tina underviser i en bred vifte af kunstneriske discipliner. Hun arbejder både fokuseret med den enkelte elev, og med kunst i forhold til fællesskabet og samspillet i gruppen. I undervisningen er Tina intuitiv og nyder at lade børnenes begejstring og idérigdom blomstre.

Sisse Hoffmann

Tlf 2515 6671

Sisse underviser bredt i eksperimenterende og traditionelle metoder. Sisse ønsker at eleverne bliver præsenteret for mange forskellige materialer og måder at bruge billedsproget på. Hun lægger derfor vægt på at der i undervisningen er plads til at eksperimentere og undersøge, og at arbejde med metoder, der skaber nysgerrighed og styrker fantasien.

Foto af David Dellagi

David Dellagi

Tlf 31321256

David underviser i forskellige billedkunstneriske medier,
materialer og teknikker, med fokus på elevernes forestillings- og
observationsevner. Han lægger vægt på at skabe en legende
og positiv stemning, med en gradvis indlæring af færdigheder
og viden. Selvstændig kreativ tænkning tilskyndes, og går hånd
i hånd med socialt samvær og samarbejde.

foto af Rikke Winterbottom

Rikke Winterbottom

Tlf. 2886 4659

Rikke underviser i mange forskellige teknikker. Hun ønsker at skabe en legende og eksperimenterende tilgang til billedkunsten, hvor eleverne får lov til at gå på opdagelse og udforske både konkrete og mere abstrakte opgaver. Rikke har fokus på den enkelte elevs muligheder og interesser.