Undervisere

Billedskolens undervisere er professionelt uddannede kunstnere og billedkunstlærere. Underviserne støtter eleverne i at udvikle, styrke og forfine deres eget udtryk indenfor billedsproget. Mød de tre undervisere her.

Tina Uhrskov

Tlf 5192 9776

Tina underviser i en bred vifte af kunstneriske discipliner. Hun arbejder både fokuseret med den enkelte elev, og med kunst i forhold til fællesskabet og samspillet i gruppen. I undervisningen er Tina intuitiv og nyder at lade børnenes begejstring og idérigdom blomstre.

Sisse Hoffmann

Tlf 2515 6671

Sisse underviser bredt i eksperimenterende og traditionelle metoder. Sisse ønsker at eleverne bliver præsenteret for mange forskellige materialer og måder at bruge billedsproget på. Hun lægger derfor vægt på at der i undervisningen er plads til at eksperimentere og undersøge, og at arbejde med metoder, der skaber nysgerrighed og styrker fantasien.

Foto af David Dellagi

David Dellagi

Tlf 31321256

David underviser i forskellige billedkunstneriske medier,
materialer og teknikker, med fokus på elevernes forestillings- og
observationsevner. Han lægger vægt på at skabe en legende
og positiv stemning, med en gradvis indlæring af færdigheder
og viden. Selvstændig kreativ tænkning tilskyndes, og går hånd
i hånd med socialt samvær og samarbejde.