Undervisere

Billedskolens undervisere er professionelt uddannede kunstnere og billedkunstlærere. Underviserne støtter eleverne i at udvikle, styrke og forfine deres eget udtryk indenfor billedsproget. Mød de fire undervisere her.

Ginny Page

Tlf 4580 3611

Ginny underviser med hovedvægt på de klassiske og traditionelle metoder og udtryk indenfor billedkunsten. Hun ser billedkunst som en vej til at finde ro og fordybelse, og med sin undervisningen ønsker hun at eleverne opnår glæde ved at opøve deres håndværksmæssige kunnen.

Tina Uhrskov

Tlf 5192 9776

Tina underviser i en bred vifte af kunstneriske discipliner. Hun arbejder både fokuseret med den enkelte elev, og med kunst i forhold til fællesskabet og samspillet i gruppen. I undervisningen er Tina intuitiv og nyder at lade børnenes begejstring og idérigdom blomstre.

Sisse Hoffmann

Tlf 2515 6671

Sisse underviser bredt i eksperimenterende og traditionelle metoder. Sisse ønsker at eleverne bliver præsenteret for mange forskellige materialer og måder at bruge billedsproget på. Hun lægger derfor vægt på at der i undervisningen er plads til at eksperimentere og undersøge, og at arbejde med metoder, der skaber nysgerrighed og styrker fantasien.

Mette Bjørn

Tlf 61283606

Mette underviser i mange former for billedkunst med et særligt fokus på elevernes dannelse gennem kunstneriske processer. Vigtige ingredienser i hendes undervisningen er sanselighed, fælles nysgerrighed og refleksion. Hun skaber rum for dialog om elevernes værker og bringer elevernes egne styrker i spil.

Foto af David Dellagi

David Dellagi

Tlf 31321256

David underviser i forskellige billedkunstneriske medier,
materialer og teknikker, med fokus på elevernes forestillings- og
observationsevner. Han lægger vægt på at skabe en legende
og positiv stemning, med en gradvis indlæring af færdigheder
og viden. Selvstændig kreativ tænkning tilskyndes, og går hånd
i hånd med socialt samvær og samarbejde.