Tilmeldingen til skoleåret 2022/23 er åben

Har du spørgsmål til undervisningen i skoleåret 2022/23, er du velkommen til at kontakte ‌billedskolens kontor‌. Du kan læse mere om de enkelte hold ‌her‌.

Tilmelding til billedskolen sker via Speedadmin. Klik på den pink tilmeldingsknap for at tilmelde dig.

Meld dig til musik- eller billedskolen betaling, optagelse og udmeldelse

Har du været tilmeldt før, skal du logge på med brugernavn og en kode. Når tilmeldingen åbner, får du en mail med oplysning om brugernavn og kode.

Du skal bruge CPR-numre på eleven, der tilmeldes, og betaleren. Vi opkræver ikke betaling i forbindelse med tilmeldingen.

Vi sender en bekræftelse, når eleven har fået plads på det ønskede fag. Herefter er tilmeldingen bindende fra 1. undervisningsgang.

I skoleåret 2022/23 starter billedskolens undervisning i uge 35 (fra mandag den 29. august) og slutter i maj 2023. Du kan finde datoerne under de enkelte hold i tilmeldingen.