Tilmelding

Tilmeldingen til skoleåret 2020/21 åbner den 6. maj.

Coronainformation

Musik- og billedskolen er for tiden lukket. Det er endnu uvist, hvor længe og i hvilket omfang coronarestriktionerne skal gælde.

Vi overholder til enhver tid de gældende regler til begrænsning af smitte, bl.a. hvad angår hygiejne, afstand og antal personer i samme lokale. Vi ønsker, at såvel elever som personale kan føle sig trygge ved at komme til undervisning

Som følge heraf tager musik- og billedskolen forbehold for ændring af tidspunkter, lokaler og holdstørrelser.

Skoleåret 2020/21

Har du spørgsmål til undervisningen i skoleåret 2020/21, er du velkommen til at kontakte ‌billedskolens kontor‌. Du kan læse mere om de enkelte hold ‌her‌.

Tilmelding til billedskolen sker via vores administrationsprogram Speedadmin. Når du klikker på den pink tilmeldingsknap, kommer du direkte til webtilmeldingen.

Tilmelding

Har du været tilmeldt før, skal du logge på med brugernavn og en kode. Når tilmeldingen åbner, får du en mail med oplysning om brugernavn og kode.

Du skal bruge CPR-numre på eleven, der tilmeldes, og betaleren. Vi opkræver ikke betaling i forbindelse med tilmeldingen.

Vi sender en bekræftelse, når eleven har fået plads på det ønskede fag. Herefter er tilmeldingen bindende fra 1. undervisningsgang.

I skoleåret 2020/21 starter billedskolens undervisning i uge 35 (fra mandag den 24. august) og slutter i maj 2021. Du kan finde datoerne under de enkelte hold i tilmeldingen.

‌‌Læs mere om optagelse, betaling, udmeldelse m.m.‌ under ‌info‌.