Tilmelding

Tilmeldingen til skoleåret 2019/20 åbner primo april.

Har du spørgsmål til undervisningen i skoleåret 2019/20, er du velkommen til at kontakte ‌billedskolens kontor‌. Du kan læse mere om de enkelte hold ‌her‌.

Tilmelding til billedskolen sker via vores administrationsprogram Speedadmin. Når du klikker på den pink tilmeldingsknap, kommer du direkte til webtilmeldingen.

Tilmelding

Har du været tilmeldt før, skal du logge på med brugernavn (elevens fødselsdag DDMMÅÅ) og en kode, du selv har valgt. Har du glemt koden, kan du bestille en ny via log in-siden, eller du kan ringe til billedskolens kontor.

Du skal bruge CPR-numre på eleven, der tilmeldes, og betaleren. Vi opkræver ikke betaling i forbindelse med tilmeldingen.

Vi sender en bekræftelse, når eleven har fået plads på det ønskede fag. Herefter er tilmeldingen bindende fra 1. undervisningsgang.

I skoleåret 2019/20 starter billedskolens undervisning onsdag den 27. august og slutter i maj 2020. Der er lidt variation i start og sluttidspunkt for de enkelte hold.

‌‌Læs mere om optagelse, betaling, udmeldelse m.m.‌ under ‌info‌.