Spring til indhold

Tilmelding

Tilmelding

 

Tilmeldingen til skoleåret 2021/22 åbner ultimo april 

Coronainformation

Vi overholder til enhver tid de gældende regler til begrænsning af smitte, bl.a. hvad angår hygiejne, afstand og antal personer i samme lokale. Vi ønsker, at såvel elever som personale kan føle sig trygge ved at komme til undervisning

Som følge heraf tager musik- og billedskolen forbehold for ændring af tidspunkter, lokaler og holdstørrelser.

Skoleåret 2021/22

Har du spørgsmål til undervisningen i skoleåret 2021/22, er du velkommen til at kontakte ‌billedskolens kontor‌. Du kan læse mere om de enkelte hold ‌her‌.

Tilmelding til billedskolen sker via vores administrationsprogram Speedadmin. Når du klikker på den pink tilmeldingsknap, kommer du direkte til webtilmeldingen.

Meld dig til musik- eller billedskolen

Har du været tilmeldt før, skal du logge på med brugernavn og en kode. Når tilmeldingen åbner, får du en mail med oplysning om brugernavn og kode.

Du skal bruge CPR-numre på eleven, der tilmeldes, og betaleren. Vi opkræver ikke betaling i forbindelse med tilmeldingen.

Vi sender en bekræftelse, når eleven har fået plads på det ønskede fag. Herefter er tilmeldingen bindende fra 1. undervisningsgang.

I skoleåret 2021/22 starter billedskolens undervisning i uge 34 (fra mandag den 23. august) og slutter i maj 2022. Du kan finde datoerne under de enkelte hold i tilmeldingen.

‌‌Læs mere om optagelse, betaling, udmeldelse m.m.‌ under ‌info‌.