Rudersdal Billedskoles Forårsudstilling

1.- 29. april: I hele april kan du se billedskolens forårsudstilling på Birkerød bibliotek. Fernisering lørdag d. 6. april kl. 11-13.

OM UDSTILLINGEN
Vi har udsmykket foyeren på Birkerød Bibliotek med nogle af de rigtig fine og spændende værker, som eleverne i billedskolen har arbejdet med her i foråret. Kig forbi og bliv inspireret.

FERNISERING OG TE-SELSKAB
Lørdag d. 6. april kl. 11-13: Elever og deres familier inviteres desuden til ”Fernisering og Te-selskab”, hvor leder af Rudersdal Billedskole og Rudersdal Musikskole, Henrik Lilleholdt Smidt, åbner udstillingen.

Det bliver en kreativ og hyggelig formiddag, hvor alle kan male, tegne, klippe og klistre tekopper og tekander. Vi hænger det hele op til en fælles udsmykning i foyeren. Mens du klipper eller kigger, byder vi på te og kage - og måske også lidt juice og kaffe.

Vi vil blive glade for en tilbagemelding om I kommer samt hvor mange. Det vil være en stor hjælp i planlægningen af arrangementet. Skriv venligst til: billedskolen@rudersdal.dk

Mange forårshilsner

De tre billedskolelærere