UNDERVISNING

Undervisningen hos Rudersdal Billedskole foregår på hold med max. 12 elever. Du kan starte på billedskolen både som begynder og øvet. Vi tilrettelægger undervisningen så alle får udfordringer og kan være med.

På billedskolen ønsker vi, at eleverne får mulighed for at udfolde sig kreativt og møde nye måder at udtrykke sig på. Vi arbejder med at styrke eleverne i deres eget billedsprog.

Holdene er delt efter alder og har forskellig fokus på eksperimenterende og mere klassiske discipliner indenfor billedkunsten.

Vi har 4 kompetente og engagerede undervisere, som du kan læse om i menuen øverst.

I menuen her på siden kan du læse mere om de enkelte hold. Det er muligt at tilmelde sig gennem hele skoleåret, såfremt der er plads på holdet.

Har du spørgsmål til holdene, som du ikke kan finde svar på her på hjemmesiden, så kontakt ‌billedskolens kontor‌.