Billedskolen i en coronatid

Vi bestræber os på, at det skal være trygt for såvel brugere som personale at være i musik- og billedskolen.

Hvordan forholder vi os til coronavirus?

Musikskolen og billedskolen følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og Kulturministeriets anvisninger for musik- og kulturskoler. Det er vigtigt, at vi hjælper hinanden med at forebygge coronasmitte.

Syge elever kan ikke komme til musik eller billedkunst

Det gælder, uanset om der er tale om coronasymptomer eller anden sygdom. Hvis man er for syg til at gå i skole, skal man heller ikke komme til musik eller billedkunst, hvor der er risiko for, at man smitter lærere og andre elever.

Hvis nogen i familien er smittet med corona

Hvis nogen i hjemmet har fået konstateret COVI-19, skal børnene vente med at komme i musik- og billedskolen, til situationen er afklaret.

Vi holder afstand!

Der tilstræbes hele tiden at holde mindst en meters afstand til andre personer, såvel i undervisningen som i pauser og eventuel ventetid.

Kære forældre!

Vi opfordrer jer til ikke at møde op til undervisningen, med mindre det er vigtigt af hensyn til nye og yngre elevers tryghed.

Hygiejne

Alle elever opfordres til at vaske hænder umiddelbart inden undervisningen. Alternativt har lærerne håndsprit, så hænderne kan afsprittes i undervisningslokalet, før undervisningen går i gang.

Fælles udstyr

Vi indskrænker brugen af fælles værktøj og udstyr til det mest nødvendige.

Værktøj og andet udstyr afsprittes, før de skal bruges af den næste elev.

Kontaktflader- og punkter desinficeres med jævne mellemrum.

God fornøjelse!

Vi er sikre på, at reglerne hurtigt bliver en del af hverdagen, og at fornøjelsen ved undervisningen fortsat vil være i højsædet.